Pagini

Pagini

vineri, 10 ianuarie 2014

Oua umplute





De la orice masa festiva,ouale umplute nu lipsesc.Le oferim cu diferite umpluturi si diferite aspecte.De obicei,se umplu cu maioneza si mustar sau cu pate de ficat.Se mai pot umple cu pasta de branza telemea,ciuperci,unt si masline,icre.Le putem lasa sub forma care sunt sau,in functie de creativitatea fiecaruia,putem face cosulete,puisori,pinguini,flori.

Asadar,ouale se fierb bine dupa care se curata de coaja si se taie in jumatati.Galbenusurile fierte se freaca cu pateul de ficat,maioneza,sare si piper pana rezulta o pasta omogena cu care se umplu jumatatile de ou.
Pasta se poate face fara pate de ficat.In acest caz se adauga o lingura de mustar in pasta.
Deasupra se orneaza dupa imaginatia fiecaruia cu felii de masline,castravete acru,gogosari acri,patrunjel verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!