Pagini

Pagini

duminică, 12 ianuarie 2014

Pate din piept de curcan




   Un apertiv aspectuos,usor,placut,cu un gust controversat de salata boeuf.Se poate servi ca atare sau pe tartine.

Ingrediente:
1 piept de curcan sau de pui,2-3 morcovi,1 telina,1 pastarnac,1 ling.mustar,1/2 pachet unt

Mod de lucru:
Se fierbe pieptul cu legumele.Dupa ce s-au racit,se marunteste pieptul si legumele cu robotul de bucatarie.Se adauga mustarul si untul.Se potriveste de sare si piper si se amesteca totul bine.Compozitia rezultata e cremoasa,cu o textura foarte fina.
Se tapeteaza cu folie de plastic un vas,se pune pateul,se acopera deasupra cu folie si se da la rece pentru o ora.Se rastoarna si se indeparteaza folia.

2 comentarii:

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!