Pagini

Pagini

vineri, 15 august 2014

Pulpe de curcan in bere




                           Sincer, m-am inspirat din reteta lui Cristian Borod ,friptura in bere,dar am inlocuit carnea de porc cu cea de curcan.Daca porcul se impaca bine cu berea,de ce nu s-ar impaca la fel de bine si curcanul?Din ce a iesit,am inteles ca se impaca toti,foarte bine.


                         

                            Ingrediente:
                        4 pulpe de curcan,2-3 pahare cu bere,2-3cuisoare,2-3 foi de dafin,un pic de ghimbir praf,1 ceapa,4-5 catei de usturoi,2 morcovi,1 ardei,2 rosii mai mari,sare,piper,coriandru,cateva boabe de piper si de mustar.


                         Mod de lucru:
                   Intr-un vas mai mare se pun pulpele de curcan sa se prajeasca in putin ulei.Dupa ce s-au rumenit pe toate partile,se adauga berea si se lasa sa fiarba inabusit.Cand carnea incepe sa se inmoaie,se adauga ceapa taiata felii,usturoiul,foile de dafin,ghimbirul,cuisoarele,morcovul  taiat pe lung,ardeiul taiat si rosiile decojite.Se codimenteaza cu sare,piper,coriandru si se da la cuptor.E gata cand legumele sunt fierte,iar carnea e moale si frumos rumenita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!