Pagini

Pagini

duminică, 7 iulie 2024

Paste cu oua si cascaval afumat la cuptor

 



                        O ideie pentru o cina sau o gustare rapida. 
                        Este o mancare simpla, dar foarte gustoasa si aromata. Musai s-o faceti cu cascaval afumat pentru ca aroma de fum ii da o savoare aparte. Aceasta e secretul acestei gustari: cascavalul afumat. Aromat, simplu si bun e definitia acestor paste cu oua si cascaval afumat.



                       



                        Ingrediente :

                  500 gr paste, 250- 300 gr cascaval afumat, 4-5 oua, sare, piper  


                      Mod de preparare:

                 Mai intai se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Se poate reduce timpul de fierbere cu 2-3 min. pentru ca se vor gati si la cuptor. Oricum, fierbeti-le al dente.
                 Cascavalul se da pe razatoarea mare, apoi se amesteca cu pastele scurse bine de apa.
                 Se unge o tava cu putin unt si se rastoarna pastele cu cascaval afumat.
                 Ouale se bat bine cu sare si piper si se rastoarna peste pastele din tava.
                 Se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.
                 Se servesc calde, dar sunt bune si reci.


                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!