Am pregatit o prajitura care se face usor,e gustoasa si aspectuasa.
Ingrediente:
Blat:8oua,4ling.faina,8ling. zahar,4ling.nuca de cocos,praf de copt.
Crema: 500ml lapte,1pac.margarina,100gr ciocolata alba,,5ling zahar,4ling faina
Mod de preparare:
Blat:Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul,si continuam sa batem pana se topeste.Adaugam galbenusurile peste albusuri,omogenizam,apoi adaugam faina,nuca de cocos si praful de copt.Mestecam prin rasturnare cu o spatula.Se da la cuptorul preancalzit pana trece testul scobitorii.
Lasam sa se raceasca si pregatim crema:
Faina si zaharul se amesteca cu laptele rece apoi se pune la fiert,adaugam ciocolata rupta bucatele si lasam sa fiarba pana capata consistenta unei smantani.Lasam sa se raceasca si mestecam cu margarina frecata spuma.
Crema se pune peste blatul rece. Se topeste 100gr ciocolata alba cu un pic de lapte,se omogenizeaza si se toarna deasupra.Se presara fulgi de cocos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!