Pagini

Pagini

joi, 9 ianuarie 2014

Romburi cu nuci si cafea




                      Astazi am pentru voi o alta reteta minunata:Romburi cu nuci si cafea.Am facut-o dupa o reteta a Laurei Sava.E un fel de negresa,mai altfel.O negresa cu nuci,cafea,ciocolata,scortisoara.Arome imbietoare care ne  duc cu gandul la Craciun.



                      Ingrediente:
300gr faina,300gr zahar,4oua,200ml cafea tare,200gr nuci macinate,100gr ciocolata amaruie,praf de copt,1lingurita scortisoara,zahar vanilat,250gr unt



                     Mod de preparare:
Untul moale,la temperatura camerei,se mixeaza cu zaharul,ouale,cafeaua rece,scortisoara,zaharul vanilat.Se adauga nucile si se mixeaza in continuare.Se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 25 min.
Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar vanilat sau se face o glazura din ciocolata alba.


                      Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!