Pagini

Pagini

sâmbătă, 29 iunie 2024

Crema de avocado cu branza de vaci

 





                      O minunata ideie preluata de la Dana Burlacu. Am citit-o si-am pus-o in aplicare. Ideala pentru zilele caniculare de servit pe felii de paine prajita, dar si ca umplutura la niste oua , ardei sau rosii. Oricum, rosiile sa nu lipseasca de langa acesta minunata crema de avocado cu branza pentru ca merg de minune.



                        Ingrediente:

                 4 avocado mai mici, 250 gr branza de vaci, zeama de la jumatate de lamaie, 4 catei de usturoi, sare, piper alb, 3 ling. ulei de masline


                        Mod de preparare:

               Se scot samburii din avocado, apoi, cu o lingura, miezul. Se pune intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie. Se adauga branza de vaci, usturoiul si uleiul de masline. Se paseaza totul cu un blender de mana pana se obtine o compozitie cremoasa. Se potriveste de sare si piper si se da un pic la rece.
                Daca branza de vaci este mai tare, se poate adauga 1-2 ling de smantana pentru a ii da cremozitate.
              Este perfecta servita pe felii de paine prajita. Cu aceasta crema se pot face oua umplute. La fel, se pot umple rosii sau ardei.
              Este o gustare satioasa si racoroasa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!