Cateva sfaturi, idei, trucuri utile in bucatarie care sa va ajute, sa va faca munca mai usoara.
Cateva trucuri
Ce facem cu albusurile ramase?
Coaja de lamaie/portocala pentru prajituri
Conservarea alimentelor
Conservarea legumelor prin congelare
Catina cu miere
Cum se bate frisca naturala?</>
Cum vopsim ouale de Pasti?
Despre gelatina
Fierberea la Bain Marie
Fluturi de ciocolata
Frunze de ciocolata
Masuri in bucatarie
Pentru reusita unui gratar
Testul scobitorii
Ulei aromatizat
Zahar vanilat preparat in casa
Conservarea alimentelor
Conservarea legumelor prin congelare
Catina cu miere
Cum se bate frisca naturala?</>
Cum vopsim ouale de Pasti?
Despre gelatina
Fierberea la Bain Marie
Fluturi de ciocolata
Frunze de ciocolata
Masuri in bucatarie
Pentru reusita unui gratar
Testul scobitorii
Ulei aromatizat
Zahar vanilat preparat in casa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!