marți, 14 ianuarie 2014
Friptura de porc cu cartofi
O combinatie placuta,care poate face furori la masa.O friptura in straturi,putem spune, pentru ca alterneaza straturile de carne cu cele de cartofi.
Carnea de porc,pulpa,se portioneaza in bucati potrivit de mari.Se taie o ceapa julien si 2-3 morcovi rondele.Se pune in tava, peste care se adauga cartofi taiati rondele si bucatile de carne.Se potriveste de sare si piper.Carnea se acopera cu restul de cartofi taiati rondele.Se presara rozmarin si 2-3 ling de sos se rosii picant.Se adauga un strop de ulei si un pic de apa.Se acopera si se da la cuptor pana se inmoaie cartofii,apoi se mai lasa un pic descoperita sa se rumeneasca si sa scada apa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!