Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 8 septembrie 2014

Limba cu maioneza





                        Limba cu maioneza este o mancare foarte gustoasa,dar grea pentru cei cu ficatul "in pioneze".Nu o fac foarte des,dar e foarte apreciata atunci cand e servita.Se face usor si repede.Se poate face cu limba de porc sau de vita,ambele sunt la fel de gustoase.Cantitatile difera in functie de preferintele fiecaruia.
                   
                        Limba se fierbe in apa cu sare.Cine doreste,poate sa adauge cativa morcovi si pastarnac si va iesi o supa  delicioasa.E fiarta atunci cand furculita intra usor in limba.Se scoate si se curata de pielita groasa. Pentru a o curata mai usor,faceti-o cat limba  e fierbinte .Limba astfel  curatata,se taie cuburi.
                         Dintr-un galbenus de ou ,ulei si o lingurita de mustar se face maioneza.Se curata si se zdrobesc 3-4 catei de usturoi.Limba se amesteca cu maioneza si usturoiul.Se potriveste de sare si piper apoi se da la rece pana la servire.
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!