Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 7 martie 2015

Green sugar,un dulce natural si sanatos!


                       Tuturor ne plac dulciurile.Dar toti vrem sa mancam sanatos.Muncim mult atunci cand ne abatem de la dieta si mancam o ciocolata sau o prajitura apetisanta.Din toate dietele dulciurile sunt excluse din cauza zaharului,in primul rand.Zaharul este inamicul nr.1 in lupta cu kilogramele.Pe langa asta,o viata sanatoasa inseamna eliminarea consumului de zahar.Nici inlocuirea sa cu indulcitori artificiali nu este o solutie.Acestia modifica gustul produselor in care sunt adaugati si fiind substante chimice,nu sunt benefice organismului.Unele suprasolicita ficatul sau deregleaza metabolismul glicemic,pe langa alte dezavantaje.
                        Si totusi,cum ar fi  un zahar sanatos,natural pe care sa-l putem consuma fara nici o rezerva?Laboratoarele Remedia au introdus pe piata din Romanaia produsul Green sugar.Nu este un zahar verde,cum ii sugereaza numele.Este un indulcitor natural extras din Stevia rebaudiana.Gustul dulce,asementor cu al zaharului,cu 0 indice glicemic si 0 calorii fac din el preferatul celor ce vor sa slabeasca,celor ce vor un stil de viata sanatos si al diabeticilor.
                      Are avantajul de a nu modifica gustul bauturilor sau al alimentelor in care este adaugat.
                      Azi dimineata,am servit o cafea indulcita cu Green sugar.Minunata!Acelasi gust si aroma,in schimb am eliminat caloriile pe care le adaugam cand o indulceam cu zahar.


                      Printe alte proprietati voi mentiona faptul ca stimuleaza secretia de insulina,este antibacterian,antimicrobian,antifungic.Imbunatateste memoria si activitatea cerebrala.Se prelucreaza termic,nu fermenteaza,nu precipita,nu produce calorii si nu are efecte toxice,Este stabil la coacere,fierbere,congelare,fapt pentru care se poate folosi cu succes la prepararea prajiturilor,gemurilor,siropurilor.Iata un chec preparat de mine cu green sugar.Nu difera cu nimic de clasicul chec cu zahar nici la aspect,nici la gust.Zilele urmatoare voi posta reteta.                        Pe piata noastra,Green sugar se gaseste in patru forme de ambalare: Green sugar  stiks (pachete de 200,100 sau 50 bucati),Green sugar comprimate (200 buc.),Green sugar lichid (50ml),Green sugar Cooking (punga de 1000gr sau borcan de 350gr).
                       Pentru mai multe informatii puteti accesa  linkul:http://greensugar.ro/ sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/GreenSugarRemedia?fref=ts.
                        Mult succes la bucatarit si o viata sanatoasa!
                     
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!