Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 18 noiembrie 2015

Hochland Tartino




                         Compania Hochland a luat nastere in 1927.Intre timp s-a extins,devenind cel mai important producator de branza din Europa,cu 11 fabrici,in 6 tari.La noi in tara,a intrat oficial,in 1998 prin preluarea fabricii de la Sighisoara,unde a inceput productia de branza topita.Astazi,Hochland este lider pe piata branzeturilor,producand toate categoriile de branzeturi:branza proaspata,creme de branza,branza topita,branzeturi naturale.
                          Cascavalul,branza telemea,branza topita felii sau triunghiuri sunt cateva din produsele Hochland reprezentative,dar si mult agreate de publicul cumparator.Pentru sandvisuri,sunt adorate cremele de branza Hochland sau  Almette. Cremele pentru bruschette sau pentru pizza Delicii Calde te ajuta sa prepari o gustare calda si gustoasa.
                        Ultima noutate de la Hochland Bucuria gustului este branza tartinabila Hochland Tartino.Cu ea poti pregati sandvisuri delicioase,aspectuoase si savuroase.Este preparata din ingrediente naturale si are un ambalaj jucaus.Se gaseste in trei sortimente:Natur,cu Rosii si cu Spanac.Cele trei sortimente te ajuta sa decorezi sandvisurile cu forme creative si delicioase:stelute,trifoi sau spagetti.
                       Prin intermediul  BUZZStore am avut ocazia sa probez cele trei sortimente de branza Tartino,sa ma joc cu ele,decorand senvisurile cat mai jucaus si apetisant.



                      Pe langa tuburile cu branza am primit o mica gentuta frigorifica elegnata si cocheta in care se pot pune sendvisurile in drum spre scoala sau servici.
                     A fost o surpriza placuta si nu o sa ma opresc aici cu prepararea sendvisurilor.In continuare,voi achizitona branza Tartino ca si alte produse Hochland pentru a realiza mese aspectuoase,apetisante si savuroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!