Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 17 martie 2016

Fried pickles





                      Cine ar fi crezut ca muraturile prajite pot avea un gust atat de bun?
                      Crocante la exterior,cu interior umed,si usor picante,au fost o revelatie.Merg de minune servite ca aperitiv,alaturi de un sos de iaurt.
                      Se pot face din bucati asortate de muraturi  sau doar un singur fel.Eu am facut din castraveti murati.




                        Ingrediente:
                    Castraveti murati,2 oua,200 gr pesmet sau faina de malai,200 gr faina,1 cana lapte,sare,piper,ulei pentru prajit

                      Mod de preparare:
                   Castravetii murati se taie felii mai groase,cam de 1 cm si se pun intr-o sita,la scurs.Se lasa astfel 10-15 min.Intr-un bol se bat ouale impreuna cu laptele,sarea si piperul.
                   Feliile de castravete se dau prin faina,ou,apoi prin pesmet sau faina de malai.Se pun pe un platou si se dau la frigider 10-15 min pentru a se lipi aluatul de castraveti.
                    Se scot si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin aurii.Se scot pe servete absorbante pentru a absorbi surplusul de grasime.



                   Se servesc calzi cu un sos de iaurt usor picant.La fel de buni sunt si reci,alaturi de acelasi sos.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!