Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 29 aprilie 2016

Salata cu ton,cascaval si lime





                          Este o salata racoroasa si revigoranta pe care as manca-o fara sa ma plictisesc de ea vreodata.
                         Cu aceasta reteta particip la provocarea Cutia misterelor a carei initiatoare este minunata Cerasela Badr El-Din.Gazda acestei luni,Laura Maria Din a pus in cutie urmatoarele ingrediente:peste,legume,verdeturi,branzeturi,lapte/iaurt,smantana.cocos,fructe de padure.Ingredientul vedeta a fost lime.Minunate ingrediente,o provocare pe masura!Am facut aceasta salata care mie mi se pare minunata.



                      Ingrediente:
                   2 conserve de ton,250gr paste fainoase,100gr cascaval,3 ling mustar,o conserva mica cu boabe de porumb,zeama si coaja de la o lime,sare,piper,ulei de masline,3 ling smantana,o leg.ceapa verde.


                    Mod de preparare;
                Pastele se fierb in apa cu sare.apoi se scurg si se pun intr-un bol.Mustarul se amesteca cu zeama de lime si cu uleiul,obtinand o maioneza.Aceasta se amesteca cu smantana.Se va obtine un sos cu o textura foarte fina.
                Pestele din conserva se scurge de ulei si se adauga peste paste.Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.Se pune apoi porumbul scurs si cascavalul dat pe razatoare.La urma se adauga sosul,se potriveste de sare si piper,iar deasupra se rade coaja de lime.
                Se da totul la frigider sa se patrunda aromele,apoi se serveste.
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!