Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 3 noiembrie 2016

Articulatii flexibile si sanatoase cu LITOMOVE






                     Pe masura ce inaintam in varsta,suferim intr-o mai mica sau mai mare masura de probleme articulare cauzate de deteriorarea cartilajelor,diversele leziuni,pierderea masei musculare,greutatea in exces.LITOMOVE este singurul supliment alimentar care contine Rosenoids,un complex unic cu componente bioactive naturale,provenite din pulberea de maces.Are dubla actiune asupra articulatiilor:atenueaza durerile si imbunatateste flexibilitatea,oprind distrugerea celulelor cartilajelor,cu eficacitate dovedita clinic.
                 Macesele continute de LITOMOVE provin de la trei tipuri de maces cultivate in Chile.Culese la trei ani de la plantare,sunt atent selectionate si procesate prin metode complexe,la temperaturi joase,care asigura mentinerea fitonutrientilor.
                 Pulberea din capsulele Litomove este obtinuta doar din invelisul rosu al maceselor deoarece doar acesta este bogat in ingrediente active.Astfel,complexul unic Rosenoids din componenta LITOMOVE  protejeaza cartilajele  oprind distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea altora noi; regenereaza cartilajele contribuind la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor; stimuleaza flexibilitatea  reducand durerea si imbunataind flexibilitatea articulatiilor.
                   Procesul de imbatranire a organismului duce,printre altele, la durerile articulare.O cura cu LITOMOVE  va va  ajuta sistemul oseo-articular eficient si natural.Pentru un efect optim,o cura trebuie sa dureze trei luni.
                    Am ocazia sa fac aceasta cura multumita #BUZZStore si #buzzlitomove,care mi-au dat pentru incercare doua flacoane LITOMOVE,echivalentul a doua luni de tratament.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!