Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 19 ianuarie 2017

Pulpa de porc cu afumatura la cuptor






                   Azi va aduc o delicioasa friptura din pulpa de porc langa care am adaugat carnati afumati.Gustul carnii combinat cu aroma de fum au dat fripturii o savoare deosebita,iar carnatul afumat fript a fost inconfundabil.



                    Ingrediente:
                 1kg pulpa de porc,2 fire carnati afumati,sare,piper,cimbru,2 ling mustar



                   Mod de preparare:
               Carnea se curata de pielite,se spala si se usuca cu un servet.Intr-un bol se ameateca mustarul cu sarea,piperul si cimbrul.Cu aceasta pasta se unge bucata de carne.Se pune intr-o cratita,se acopera cu un capac si se da la cuptor 30min.Dupa acest timp se descopera carnea,se adauga carnatii taiati bucati si se da din nou la cuptor.Din cand in cand se unge cu sosul din cratita atat carnea cat si carnatii.
                Cand s-au rumenit frumos,iar furculita intra usor in bucata de carne,se stinge focul.
                 Se serveste calda,cu piure de cartofi si compot de prune.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!