Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 30 aprilie 2017

Tarta sarata cu branza de vaci






                    Si cu aceasta tarta particip la provocarea Mistery box challenge.Din ingredientele date se puteau pregati deserturi minunate,dar si gustari delicioase: smantana,lapte,unt,ierburi aromate,verdeturi,legume,fructe,ciocolata,paste,biscuiti.piscoturi,cacao,oua,vedeta fiind branza de vaci.Am pregatit aceasta tarta cu branza cu aceleasi  ingrediente 100% naturale de la Helvetica Milk.


                    Ingrediente:
               Foaia de tarta: 500 gr faina,200 gr unt,2 oua,2 ling.apa rece,sare.
               Umplutura: 500 gr banza de vaci,2 oua,2-3 ling gris,2 ling smantana,cozi de ceapa verde,1 leg.marar verde,cateva frunze de spanac,sare,piper,100gr mozzarella bilute,cateva felii de rosii uscate.


                  Mod de preparare:
               Untul se freaca cu faina pana rezulta un amestec nisipos.Se leaga adaugand ouale si apa.Se framanta un aluat omogen.Se infasoara in folie alimentara si se da 30 min.la frigider.
               Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusurile de ou.Se adauga mararul,cozile de ceapa verde si frunzele de spanac tocate marunt.Se potriveste de sare si piper dupa gust.
               Din aluat se intinde o foaie subtire cu care se tapeteaza o forma de tarta.Eu am facut-o intr-o forma de tort si a iesit prea inalta foaia.Se pune umplutura de branza si se intinde uniform.Deasupra se presara bilutele de mozzarella si felii de rosii uscate.
               Se da totul la cuptor pana aluatul e bine copt.
               Se lasa sa se raceasca,apoi se portioneaza si se serveste cu multa pofta.