Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 12 ianuarie 2014

Chec cu ciuperci



       Un chec aperitv picant care concureza cu orice friptura sau preparat din carne.Se poate servi ca atare sau ca garnitura langa o friptura.In imagine,l-am servit langa o rulada de carne cu oua si muschi umplut cu carnati

Ingrediente:
1kg ciuperci champignon,2 ling faina,5oua,sare,piper,marar,o ceapa.

Mod de lucru:
Ciuprecile se spala si se curata de impuritati.Se taie felii si se calesc in un pic de ulei cu ceapa taiata marunt.Inainte de a le lua de pe foc,se adauga jumatate din  mararul tocat.Dupa ce a scazut toata apa,se ia de pe foc si se lasa la racit apoi se toaca marunt cu robotul de bucatarie.
Ouale se bat cu sarea si piperul.Se adauga ciupercile tocate si maraul ramas,tocat si el.La sfarsit se adauga faina.Se toarna in forma de chec tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.Pentru a vedea daca e gata se face proba cu scobitoare.Dupa ce s-a racit,se feliaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!