O prajitura fina,ciocolatoasa,aromata, cremoasa.Astfel se defineste aceasta prajitura.
Ingrediente blat:
6 oua,6 ling zahar,un plic Creme ole de cicocolata
Ingrediente crema ciocolata:
250 ml frisca,150ml lapte,1 plic ceme ole de ciocolata
Ingrediente creme de vanilie:
250 ml frisca,150ml lapte,1 plic creme ole de vanilie
Ingrediente glazura:
200 gr ciocolata,125 ml frisca
Mod de lucru:
Albusurile se bat spuma tare,ca pentru bezea.Se adauga pe rand zaharul si galbenusurile si se bate in continuare.La sfarsit se adauga praful creme ole de ciocolata.Se mesteca incet apoi se pune in tava tapetata si se da la cuptor.Pentru a vrifica daca e gata,se apasa usor cu degetul pe blat.Daca revine imediat adancitura,inseamna ca e copt.Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Pentru creme,se bate frisca cu laptele si cu praful de creme ole.
Ciocolata se tipeste pe foc cu frisca si dupa ce s-a racorit se pune peste prajitura.Eu am folosit ciocolata cu arahide.
Aranjare:foaie de ciocolata,crema de ciocolata,crema de vanilie,glazura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!