duminică, 12 ianuarie 2014
Pate din piept de curcan
Un apertiv aspectuos,usor,placut,cu un gust controversat de salata boeuf.Se poate servi ca atare sau pe tartine.
Ingrediente:
1 piept de curcan sau de pui,2-3 morcovi,1 telina,1 pastarnac,1 ling.mustar,1/2 pachet unt
Mod de lucru:
Se fierbe pieptul cu legumele.Dupa ce s-au racit,se marunteste pieptul si legumele cu robotul de bucatarie.Se adauga mustarul si untul.Se potriveste de sare si piper si se amesteca totul bine.Compozitia rezultata e cremoasa,cu o textura foarte fina.
Se tapeteaza cu folie de plastic un vas,se pune pateul,se acopera deasupra cu folie si se da la rece pentru o ora.Se rastoarna si se indeparteaza folia.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Faceti cea mai buna mancareee.Va pupam.Colegele de camera ale Emiliei :))
RăspundețiȘtergereMultumesc,Alina.
RăspundețiȘtergere