Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 12 ianuarie 2014

Pate din piept de curcan




   Un apertiv aspectuos,usor,placut,cu un gust controversat de salata boeuf.Se poate servi ca atare sau pe tartine.

Ingrediente:
1 piept de curcan sau de pui,2-3 morcovi,1 telina,1 pastarnac,1 ling.mustar,1/2 pachet unt

Mod de lucru:
Se fierbe pieptul cu legumele.Dupa ce s-au racit,se marunteste pieptul si legumele cu robotul de bucatarie.Se adauga mustarul si untul.Se potriveste de sare si piper si se amesteca totul bine.Compozitia rezultata e cremoasa,cu o textura foarte fina.
Se tapeteaza cu folie de plastic un vas,se pune pateul,se acopera deasupra cu folie si se da la rece pentru o ora.Se rastoarna si se indeparteaza folia.

2 comentarii:

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!