Este un preparat care se poate servi cu succes ca aperitiv,dar e si o delicioasa gustare.
Acest muschiulet,pentru mine,e un preparat traditional.Il fac de fiecare data cand tai porcul.
Ingrediente:
2 muschiuleti,sare,piper,chimen.Pentru umplutura,carne de porc tocata,grasime de porc,sare,piper,boia dulce,boia iute,usturoi,ienibahar,maghiran.
Mod de preparare:
Carnea de porc si grasimea se dau prin masina de tocat.Se adauga sarea,piperul,boiaua,maghiranul,ienibaharul,usturoiul tocat.Se amesteca bine compozitia.Dupa cum ati observat,este exact compozitia de carnati.Astea sunt condimentele care le pun eu la carnati.
Muschiuletul se gaureste la un capat si se umple cu compozitia de carne tocata exact cum se umplu membranele de carnati.
La suprafata se mai codimenteaza cu sare,piper,chimen,se pune intr-o tava,se adauga vin si un pic de apa si se da la cuptor.
Daca il servim ca aperitiv,cand e gata,se scoate din tava pe un platou si se lasa la racit dupa care se feliaza.In imagine,l-am servit alaturi de Chec cu ciuperci si Rulada de carne cu oua.Ca gustare,se poate servi cu garnitura de legume sau ciuperci.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!