luni, 13 ianuarie 2014
Tocanita cu dovlecei
Pieptul de pui se gateste repede,usor, e foarte gustos si satios.In combinatie cu legume,capata o savoare deosebita.Va recomand aceasta tocanita cu dovlecei de care sigur va veti indragosti.
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat,2 cepe,1 ardei gras,2-3 morcovi,3 dovlecei,sare piper,marar,patrunjel,1 lingurita pasta de ardei,putin ulei
Mod de lucru:
Ceapa,morcovul,ardeiul se toaca si se calesc in ulei.Se adauga pieptul taiat cubulete,lasam sa se caleasca pana carnea isi schimba culoarea,apoi se adauga o cana de apa.Se potriveste de sare si piper.Se adauga pasta de ardei si se lasa 30 min sa fiarba.Dovleceii se taie cubulete si se adauga in mancare.Cand s-au inmuiat dovleceii,se adauga mararul,se mai lasa cateva minute,apoi se adauga patrunjel verde si se stinge focul.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!