marți, 18 februarie 2014
Friptura de porc cu usturoi
O friptura delicioasa,careia sigur nu-i poti rezista.Cu o aroma si o savoare deosebite se afla printre retetele preferate.
Ingrediente:
500 gr carne de porc,4-5 catei de usturoi,sare,piper,un pic de ulei
Mod de lucru:
Carnea se taie felii.Se codimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava.Se adauga un strop de ulei si se da la cuptor.Se face un mujdei de usturoi din cateii de usturoi zdrobiti,un pic de sare si ulei.Uleiul se toarna cate putin peste usturoi,ca la maioneza.Se adauga si un pic de apa rece.Rezulta un sos alb care se toarna peste carne.Se mai da 5 min la cuptor,apoi se stinge focul.
Se serveste cu garnitura de legume,piure de cartofi,cus cus sau pilaf de orez.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!