Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 5 martie 2014

Patratele picante




                  O gustare rapida,la idemana oricui.Se face cu efort minim si se consuma tot atat de rapid.

                    Ingrediente:
                   1 pachet aluat de foietaj,100gr mozzarella sau cascaval, 200 ml sos picant de rosii sau ketkup,1ou.

                    Mod de lucru:
                Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.Daca nu avem sosul gata pregatit,se pune la foc  1 conserva sos de rosii sau bulion,adaugam sare,piper,usturoi,oregano,busuioc,rozmarin,un pic de sos chilli si se lasa 15 min sa fiarba.
                  Aluatul se intinde pe masa infainata si se taie in doua.O parte se unge cu sosul de rosii sau ketkup si desupra se presara mozzarella sau cascaval ras.Se acopera cu cealalta jumatate de aluat,se unge cu ou batut deasupra si se taie in patratele mici.Se pun in tava si se coc in cuptorul dinainte incins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!