Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 6 martie 2014

Cosulete aperitiv




                           Pentru mese festive,un aperitiv pe cat de aspectuos,pe atat de gustos,aceste cosulete umplute cu diferite paste.

                             Ingrediente cosulete:
                          6 galbenusuri,4 ling untura,4 ling smantana,o lingurita amoniac,1 ling sare,piper.

                             Mod de lucru:
                        Faina,untura,smantana,galbenusurile,amoniacul,sarea si piperul  se pun intr-un castron si se framanta un aluat legat,elastic,potrivit de tare.Se fac bilute mici din acest aluat cu care se tapeteaza formele de tarte.Se coc in cuptorul dinainte incins.Sunt gata cand incep sa se rumeneasca.Se scot si se lasa la racit.
                           Intre timp,se pregatesc umpluturile.Aceste pot varia dupa gusturile si preferintele fiecaruia.
Eu le-am umplut cu pasta de branza,pasta de branza picanta,salata de boeuf.Retele le gasiti aici.Pe langa astea, am mai facut o pasta de ciuperci.
                            1kg ciuperci champignon,2cepe,sare,piper,o legatura de marar,3-4 felii de paine.
                            Ciupercile si ceapa se taie cubulete si se calesc in ulei pana scade toata apa.La safarsit se adauga sare,piper si marar.Painea se inmoaie in apa,apoi se scurge bine.Se adauga la ciupercile racite.Se mixeaza totul pana devine o pasta omogena.Se mai adauga un pic de ulei si,daca mai e nevoie,sare si piper.Cu aceasta pasta am umplut cosuletele.