Un ornament la fel de apreciat pe torturi si pajituri.Va voi dezvalui cum sa faceti fluturi din ciocolata pentru ornarea torturilor.
Ciocolata rupta bucati se pune intr-o punga si se topeste in cuptorul cu microunde.Desenam fluturi pe hartie de copt,apoi trasam cu ciocolata topita pe conturul desenat.Corpul fluturelui il vom umple cu ciocolata,iar aripile le umplem partial,trasand linii in zig zag.Pentru a da aspectul de fluture in zbor,vom indoi coala de hartie prin dreptul corpului fluturelui.Punem asa coala intre doua cartoane sau intre paginile unei carti intredeschise.Dam la rece si lasam sa se intaresca,dupa care indepartam hartia de copt.
Putem orna torturi,prajituri,briose.La fel se face si din ciocolata alba.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!