joi, 14 august 2014
Snitel vienez
Reteta de snitel este o reteta simpla,pe care o face orice gospodina.Totusi m-am gandit s-o postez pentru ca fiecare adauga sau ia ceva din reteta originala.
Snitelele se pot face din orice carne :de porc,vita,pasare.La fel,peste stratul de ou,in loc de pesmet,se poate adauga susan,fulgi de porumb ,mac sau se pot lasa simple,date doar prin faina si ou.Depinde de gusturile si imginatia fiecareia.
Carnea se taie felii potrivit de groase,care se bat cu ciocanul.Se presara pe fiecare bucata sare si piper.Se pune ulei intr-o tigaie si se da la foc,sa se incinga.Intre timp,feliile de carne se dau prin faina,ou batut cu un pic de lapte,apoi prin pesmet.Se pun in tigaia cu ulei si se frig la foc mediu.Se rumenesc frumos pe ambele parti,apoi se scot pe un servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.Se servesc calde,cu salata sau garnitura de legume.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!