De fiecare data cand vrei sa faceti un desert,trebuie sa pregatiti dinainte ingredientele.Dupa ce le-ati amestecat intr-un fel sau altul trebuie sa le bagati la cuptor. Fiecare reteta mentioneaza un anume timp de coacere a desertului respectiv.Dar acest timp variaza in functie de cuptorul fiecaruia,de tava folosita,variatiile de caldura.
Cel mai simplu si mai sigur test pe care-l putem face pentru a fi siguri ca desertul este gata,e testul scobitorii.Acesta presupune sa infigeti o scobitoare curata in mijlocul desertului.Daca scobitoarea iese curata,fara aluat pe ea,desertul este gata.Daca scobitoarea se murdareste,desertul mai trebuie sa stea in cuptor,asa ca vom incerca mai tarziu tot cu scobitoarea.
Acest test nu este singurul prin care putem verifica daca este gata desertul.Alte indicii sunt:marginile prajiturii s-au desprins de tava si sunt rumenite,suprafata este crescuta si rumenita.Dar cel mai sigur,este testul scobitorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!