joi, 25 septembrie 2014
Rosii la borcan
Povesteam mai ieri despre ardeii din gradina.Cam aceeasi soarta au avut-o si rosiile,ultimele rosii din gradina.Am cules ce a mai fost,le-am taiat si le-am pus in borcane.Iarna,sunt delicioase in ciorbe,tocane,mancaruri,fripturi,se pot face si sosuri din ele.
Rosiile se spala si se taie felii.Se cladesc in borcane apasand usor pe ele.In fiecare borcan,deasupra,se pun cate 2-3 catei de usturoi si o ramurica de busuioc.Fara sare,fara ulei.Borcanele se inchid ermetic si se fierb la bain-marie o ora de cand incepe sa clocotesca apa.Dupa ce au fiert,se scot si se pun in paturi sa se raceasca lent,apoi se depoziteaza in camara.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!