luni, 8 decembrie 2014
Pui cu sparanghel
Am facut acest pui cu sparanghel,inspirata de reteta lui Adi Hadean.O combinatie minunata,cu un gust si o savoare deosebite.
Ingrediente:
500 gr piept de pui200 gr sparanghel,sare,piper,rozmarin,vin alb,ulei de cocos
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie felii mai mici sau cuburi.Intr-o tigaie,eu am ales o tigaie I COOK ,se pune pieptul de pui , codimentat, sa se friga in uleiul incins.Cand sunt aproape gata se toarna un pic de vin alb peste ele si se adauga sparanghelul.Se mai lasa 5 min apoi se stinge focul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!