Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 28 decembrie 2014

Week end cu spor- parada lunii decembrie




                    Decembrie...luna cadourilor,luna lui Mos Craciun,luna in care suntem mai buni,mai iubitori.Ma bucur ca in acesta luna mi-a revenit onoarea de a fi gazda Provocarii "Week end cu spor".Este o provocare pentru bloggeri si nu numai.Este un frumos schimb de retete,de idei,pareri.Spun asta pentru ca in fiecare luna un blogger este gazda si propune trei categorii de retete de pe blogul propriu,din care,ceilalti bloggeri aleg cate o reteta pe care o gatesc in stilul lor.
                   Fiind in decembrie,luna plina de evenimente la care se gateste la superlativ,am propus urmatoarele categorii: Aperitive , Mancaruri , Prajituri.Iata ce au ales bloggeritele.


                 Cea mai harnica a fost Iancu Lubita,Lulu care a pregatit doua preparate:

Salata de post,ideala pentru mesele de seara,cand tinem post.


A doua reteta este Curcan in sos marinat.Mmmm....irezistibil.


                 Avem printre noi o furnicuta care nu sta o clipa.Este vorba de Monica Horoiu care a ales sa faca Negresa de post.Minunata aceasta negresa!



                      Daca pana acum au predominat retetele de post,Sidonia Toncean,Sidy, a facut o reteta pentru masa de Craciun.Un minunat Piept de curcan umplut cu orez curcubeu.Delicios,minunate arome.Sa-l tot astepti pe Mos Craciun.


                            Nu in ultimul rand,cea care a initiat aceasta provocare,Stefania Anastasiu , a facut o Negresa cu nuci si ciocolata cu care a servit invitatii de ziua ei.La multi ani!



                             In continuare,asteptam Noul An cu noi provocari la fel de interesante si cat mai multe participari.Doresc tuturor bloggeritelor un An Nou plin de impliniri,satisfactii si bucurii!Sa ne revedem  la cat mai multe provocari delicioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!