joi, 15 ianuarie 2015
Pui cu smantana
Minunat acest pui cu smantana! O mancarica usoara si savuroasa care poate concura cu cele mai apetisante fripturi.Cu gustul inegalabil,poate fi oricand un delicios fel principal.
Ingrediente:
500gr carne de pui (Se poate folosi orice carne doriti.Eu am folosit piept),1 ceapa,1 ling faina,200ml smantana,sare,piper,ulei,1 leg patrunjel verde.
Carnea se taie cuburi,iar ceapa se toaca marunt.Se calesc impreuna,in ulei.Cand carnea si-a schimbat culoarea,iar ceapa a devenit translucida,se adauga o ceasca de supa sau apa si se lasa sa fiarba pana scade de tot.In acest moment se adauga faina,se amesteca si apoi se adauga smantana.Se amesteca totul bine,se mai lasa sa dea 2-3 clocote,timp in care se potriveste de sare si piper.Se presara patrunjel verde tocat deasupra si se stinge focul.
E delicioasa cu mamaliguta.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!