duminică, 22 februarie 2015
Rulada cu crema de cocos
Este un desert rapid,dar foarte savuros.Se pote face din biscuiti sau un blat uscat (inca un mod de a refolosi blaturile sau chiar cozonacul ramas),se poate adauga si nuca macinata in blat.Intr-un cuvant,este foarte versatila,avantaj de care am profitat la maxim.
Ingrediente blat maro:
Un blat uscat cu cacao sau 250gr biscuiti cu cacao,200gr zahar pudra,esenta de rom,cateva linguri de gem.Eu am folosit gem de prune.
Ingrediente crema:
250gr unt,200gr zahar pudra,200gr fulgi de cocos,esenta de vanilie
Mod de preparare:
Blatul se rupe bucati si se mixeaza pana se face faramituri.Se adauga zaharul,esenta de rom si se omogenizeaza.Se incorporeaza gemul pana cand devine o pasta foarte groasa,ca un aluat.
Se pudreaza cu fulgi de cocos o folie alimentara si se intinde compozitia de mai sus.
Untul se spumeaza,se adauga zaharul,fulgii de cocos si esnta de vanilie.Dupa ce s-a omogenizat bine se intinde peste compozitia maro.
Cu ajutorul foliei se ruleaza apoi se da la rece.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!