Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 6 septembrie 2015

Pui marocan





                Am vrut sa prepar acest pui in stil asiatic si a iesit ceva cu influente marocane.Un pui rumen,fraged si foarte aromat.O imbinare placuta de arome si gusturi intr-un stil asiatic delicios.


          Ingrediente:
         500 gr carne de pui,3-4 cm ghimbir,coja de la o lamaie,1 ceapa,3-4catei de usturoi,1 ardei,2rosii,un pumn de stafide,sare,piper,coriandru,cumin,boia dulce.

         Mod de preparare:
      Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de pui la prajit.Se tin pana se rumenesc frumos pe ambele parti.Se adauga ceapa si ardeiul tocate solzisori,ghimbirul si coaja de lamaie date pe razatoare,apoi usturoiul taiat felii.Rosiile se oparesc si se decojesc,apoi se taie marunt si se adauga in mancare impreuna cu stafidele.Se potriveste de sare si piper si se codimenteaza.Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.
       Se serveste alaturi de cus cus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!