Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 2 noiembrie 2015

Provocarea Cutia misterelor - noiembrie2015


                  Luna aceasta am deosebita placere de a fi gazda provocarii Cutia misterelor.O minunata provocare a carei initiatoare este Cerasela Badr El-Din.
                  Conform regulamentului,cutia va contine un numar de 7 pana la 10 ingrediente precum si un ingredient vedeta.Fiecare participant va trebui sa faca cel putin un preparat cu ingredientele propuse,iar ingredientul vedeta va straluci in preparatul vostru.Preparatul nu trebuie sa contina alte ingrediente decat cele propuse,exceptie facand apa,grasimile vegetale si animale,zaharul,mierea sau alti indulcitori,faina,sare,condimente (aici sunt incluse si sosurile soia,teriaki,otet,mustar,ketkup,maioneza),arome,verdeturi si aditivi alimentari.
                  Cine vrea sa participe trebuie sa faca un preparat cu ingredientele propuse sau cu o parte din ele,singurul ingredient obligatoriu este ingredientul vedeta.Reteta va fi postata pe blogul personal,cu  link spre blogul care a lansat provocarea lunii respective.
                  Si pentru ca e toamna,m-am gandit sa pun in cutia misterioasa minunatele fructe ale toamnei:mere,pere,gutui,nuci,castane,dovleac alaturi de oua,ciocolata,smantana,lapte,cacao,branza,iar vedeta acestei editii va fi...caramelul.
                   Va doresc multa imaginatie si inventivitate si spor la bucatarit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!