Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 31 ianuarie 2018

Mini pizza din aluat de foietaj






                     Cand doriti sa preparati rapid ceva de rontait,niste mini pizza din aluat de foietaj sunt salvarea.Sunt delicioase servite ca aperitiv,dar merg de minune cand vreti sa rontaiti ceva in timpul unui film.Se fac usor si repede si se manaca si mai repede.Pot fi dulci sau picante si se pot pregati in diverse variante.Cu pasta de rosii sau ardei,cu branzeturi sau cu carnati sunt minunate.




                         Ingrediente:

                    1 pachet aluat de foietaj,pasta de ardei dulce sau picanta,sau pasta de rosii,un pic de branza sau cascaval  ras,cateva felii de carnati afumat


                        Mod de preparare:

                  Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.Se desface si se intinde putin cu sucitorul.Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme rotunde se taie rondele din aluat,acestea fiind minipizzele.Fiecare rondea de aluat se unge cu pasta de ardei dulce sau iute,dupa preferinte sau cu pasta de rosii.Se poate pune cate o felie de carnat afumat,apoi se rade branza telemea sau cascaval deasupra.Se dau la cuptorul incins in prealabil.Se coc pana sunt frumos crescute si usor rumene.
                  Se servesc caldute,dar sunt delicioase si reci.