Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 24 aprilie 2018

Rulada aperitiv cu pasta de rosii si crema de branza





                    Este o rulada foarte aspectuoasa si cu un gust deosebit.Va face fata cu succes pe orice platou cu aperitive,indiferent de ocazie.Dar nu numai la ocazii speciale se poate pregati.Este delicioasa si ca gustare sau merge perfect la pachet,mai ales ca se face usor si repede.


                     Ingrediente:

                 Foaia de rulada: 3 oua,3 ling faina,4 ling pasta de tomate,40ml ulei,1 praf de copt,sare,piper
                 Crema de branza: 250 gr branza de vaci,3 ling smantana,sare,piper,chimen


                    Mod de preparare:

                Albusurile se separa de galbenusuri.Acestea se bat spuma tare,cu sarea.Galbenusurile se freaca cu putina sare si piper,se adauga uleiul treptat,ca la maioneza,apoi pasta de tomate.Se amesteca totul bine se se adauga la albusurile batute spuma.Dupa ce s-au incorporat,se adauga faina si praful de copt.Compozitia rezultata se toarna intr-o tava dreptunghiulara mai mare,tapetata cu hartie de copt.Se da la cuptorul incins pana trece proba scobitorii.
                Se scoate,se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza strans.Se tine asa pana se raceste.
                In aceste timp se pregateste crema.Branza se amesteca cu smantana pana devine cremoasa.Se adauga sare,piper si chimen si se amesteca bine.Cu aceasta crema se umple rulada.Se da la rece cateva ore,apoi se portineaza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!