Coastele de porc musai sa fie fragede,suculente si lipicioase.Pentru aceasta,le-am gatit in bere neagra,iar la final,mierea cu care se ung de obicei am inlocuit-o cu gem de ardei iuti.A iesit o friptura aromata si picanta asa cum mi-am dorit.Gustul e inegalabil,musai sa incercati si voi.
Ingrediente:
1 kg coaste de porc,300 ml bere neagra,cimbru,sare,piper,4 ling gem de ardei iuti
Mod de preparare:
Coastele se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.Se pun intr-o tava si se toarna berea deasupra.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor,la foc mic.Se tin astfel 2 ore dupa care se ia folia jos si se ung din belsug cu gemul de ardei iuti.Se da din nou la cuptor,fara folie,pana se rumenesc frumos.
Se servesc cu garnitura de legume sau piure de cartofi si salata de sezon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!