Este o delicioasa prajitura moale,pufoasa,ciocolatoasa in care contrasteaza blatul pufos cu nucile crocante.Se face usor si repede,din doar cinci ingrediente,si e delicioasa langa o cana cu lapte cald.Cantitatile se pot ajusta in functie de preferinte.
Ingrediente:
1 cana zahar,1/2 cana faina,1/2 pachet unt,2 oua,2 ling cacao,100 gr nuci,1 praf de copt.
Mod de preparare:
Cuptorul se preancalzeste si se unge o tava de 23x23 cm cu unt
Intr-un bol se amesteca faina,zaharul,cacaoa si praful de copt.
Ouale se mixeaza cu untul moale.Compozitia obtinuta se adauga celei uscate si se amesteca pana se omogenizeaza.
Compozitia se toarna in tava si deasupra se presara nucile tocate grosier,cu cutitul.
Se da la cuptor 25-35 min. sau pana trece testul scobitorii.
Dupa ce s-a copt,se scoate din cuptor,se lasa sa se raceasca,apoi se portioneaza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!