luni, 9 iulie 2018
Tocanita de ceapa cu pui
Aceasta tocanita de ceapa cu pui este foarte gustoasa.Se face usor si relativ repede,folosind ingrediente putine.Nu aveti nevoie decat,pe langa carnea de pui,de ceapa,putin ulei si condimente.In schimb,savoarea acestei tocanite este deosebita.Incercati-o si veti vedea.
Ingrediente:
pulpele,aripile si pieptul de la un pui,6 cepe mari,sare,piper,2-3 ling ulei
Mod de preparare:
Carnea se spala,se sterge si se taie in bucati potrivit de mari,dupa preferinta fiecaruia.Ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga ceapa.Se lasa sa se caleasca pana devine sticloasa.Se adauga bucatile de carne si se acopera cu un capac.Se amesteca din cand in cand,pana carnea isi schimba culoarea.Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba inabusit in sosul lasat de carne.Daca e prea scazut,se adauga putina supa de pui sau apa.Cand carna e bine gatita,se stinge focul si se presara patrujel verde tocat.
Se serveste calda,cu mamaliguta sau piure de cartofi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!