Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 17 iunie 2018

Schauma Nature Moments






                     Toti ne dorim sa avem in permanenta un par cat mai sanatos si frumos.Problema e ca nu intotdeauna ne reuseste.Un par uscat,mat,lipsit de vitalitate este un par lipsit de hidratare.Acest lucru se intampla datorita factorilor externi cum ar fi conditiile meteo extreme,dar si PH-ului pielii.Sa nu mai vorbim ca zilnic supunem parul unor unor factori mecanici care ii dauneaza :folosirea uscatorului,a placii de intins,a bigudiurilor,vopsirea sau permanentul.
                      Apa este elementul vital pentru intregul corp,deci si pentru par.Paradoxal,spalatul parului nu inseamna hidratarea sa.Din contra,apa de la robinet contine clor care deterioreaza structura firului de par.Folosirea unor sampoane ce contin agenti hidratanti si emolienti este soluita mentinerii unui par hidratat.Protectia impotriva uscarii este si mai eficienta daca se aplica pe par un balsam hidratant.


                     Cu o experienta de peste 120 de ani in infrumusetarea si ingrijirea parului Schwarzkopf a creat gama Schauma Nature Moments, din ingrediente naturale, pentru un par frumos si sanatos.Samponul si balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water si Lotus Flower cu apa de nuca de cocos din Indonezia si floare de lotus sunt solutia ideala pentru un par lipsit de hidratare.Formula regeneratoare hidrateaza instant parul,oferindu-i finete si suplete.Apa de nuca de cocos este renumita pentru textura sa racoritoare si proprietatile sale de catifelare.Floarea de lotus este recunoscuta ca fiind unul dintre secretele frumusetii asiatice.Nu contine siliconi sau coloranti artificilai,contine esente naturale 100 % si e certificat dermatologic.
                      In functie de tipul parului,din gama Schauma Nature Moments mai gasim:
             - pentru un par uscat si fragil - Schauma Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil cu miere si ulei de cactus;
             - pentru par vopsit si deteriorat - Schauma Nature Moments Raspberry Sunflower Oil cu zmeura si ulei de floarea soarelui;
             - pentru un par cu varfuri despicate - Schauma Nature Moments Mediteranean Olive Oil Aloe Vera cu ulei de masline si Aloe Vera;
            - pentru un par fara volum - Schauma Nature Moments Provence Herbs Lavender cu Lavanda si ierburi de Provence
                      O oferta bogata pentru toate tipurile de par.Cu Schauma Nature Moments orice problema a parului va disparea.Incercati-le cu incredere si veti vedea rezultatele!





     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!