Pagini

Pagini

luni, 20 aprilie 2020

Oua umplute cu avocado



          Dacă v-au rămas ouă de la Paști, un meniu nou e binevenit. Puteți refolosi ouăle fierte,făcând un platou cu ouă umplute. De data asta,fără ulei,fără maioneza, ușoare si gustoase. Ouăle umplute cu avocado sunt ideale acum,când suntem sătui de carne si salate cu maioneza. O rețetă pe cât de simplă și ușoară,pe atât de gustoasă.


             Ingrediente:

        10 oua fierte, 2 avocado,sare,piper,zeamă de lămâie 

             Mod de preparare:

        Ouăle fierte tare se curăță de coaja,se taie jumătăți si se scoate gălbenușul.
         Avocado se taie jumătăți,se scoate sîmburele,apoi se curăță de coaja.
          Miezul de avocado impreuna cu galbenusurile de ou se pasează cu un blender pana devin o pastă omogenă. Se adaugă zeamă de lămâie,sare si piper dupa gust.
          Cu această pastă se umplu jumătățile de ou. Se dau la rece câteva minute,apoi se pot servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!