Buletele de cascaval sunt atat de gustoase incat trebuie sa le incercati macar o data.Sigur le veti repeta,mai ales ca se fac usor si repede,fara nici o complicatie.Des se regasesc pe platourile cu aperitive de la mesele festive,nunti,botezuri.Si pregatite acasa,sunt un delicios aperitiv sau o gustare de seara minunata.
Ingrediente:
500 gr cascaval,5 ling faina,2 oua,piper,1 praf de copt.
Mod de preparare:
Cascavalul se da pe razatoare.Se adauga ouale si se amesteca.La urma se adauga faina,piperul si praful de copt.Se amesteca,apoi se framanta cu mana pana se obtine un aluat omogen,usor lipicios.
Din acest aluat se modeleaza bile mai mici decat o nuca.Se prajesc pe toate partile in baie de ulei pana se rumenesc frumos.Nu se pun multe in tigaie pentru ca vor creste la copt.Se scot intr-o sita pentru a se scurge excesul de ulei.
Sunt delicioase calde,dar si reci.Au o crusta crocanta la exterior,iar la interior sunt moi si pufoase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!