Este o reteta simpla si usoara, cu ingrediente la indemana oricui. Si timpul de gatire este scurt, deci aceasta reteta nu presupune mare efort sau timp. E recomandat sa cumparati pastravul intreg, gata eviscerat. Veti obtine o masa savuroasa, cu un continut redus de carbohidrati si procent ridicat de proteine.
Ingrediente:
pastrav - numarul difera in functie de cate portii doriti sa faceti, 1ling. ulei de masline, sare,piper, pudra de usturoi, lamaie, cimbru, marar, oregano.
Mod de preparare:
Pestele se spala bine si se sterge cu servete absorbante. Se pun pestii intr-o tava de copt unsa cu ulei. Se condimenteaza cu generozitate si pe exterior, si in interior, unde se pun 1-2 felii de lamaie. Se stropeste cu putin ulei de masline si se da la cuptorul incins.
Se tine 20-30 min. E gata cand ochii sunt albi, iar carnea moale la atingere.
Se serveste asa cum este, cu legume de sezon sau decojit, cu hrean proaspat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!