Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 25 aprilie 2023

Piept de pui in sos de smantana

 





                         Este solutia ideala pentru o cina rapida, usoara si savuroasa. 



                       Ingrediente:


                  1 piept de pui, 300ml smantana pentru gatit, sare, piper alb, usturoi granule, patrunjel verde, 2 ling ulei


                       Mod de preparare:

                 Pieptul de pui se spala, se sterge cu servete absorbante si se taie cuburi potrivite. Se presara peste bucatile de carne sare, piper alb si usturoi granule. Se amesteca, astfel ca toate buacatile de carne sa fie acoperite de condimente.
                Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga pieptul de pui. Se caleste pana isi schimba culoarea si incepe sa se rumeneasca pe toate partile. 
                Se adauga smantana si se lasa sa fiarba pana sosul scade, iar carnea e bine facuta. Se presara patrunjel verde deasupra si se opreste focul. 
                 Se serveste cald, ca atare sau langa o mamaliga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!