sâmbătă, 18 ianuarie 2014
Pasta de avocado
De avocado nu poti sa nu te indragostesti cunoscandu-i proprietatile aniroxidante.E recomandat sa se consume in perioadele de dieta,datorita continutului redus de proteine.Si nu numai in perioadele de dieta e recomandat.Datorita continutului de fibre,grasimi,vitamine e o gustare benefica oricand.
Pentru a putea pregati avocado,trebuie sa fie bine copt.De aceea,trebuie cumparat mai repede si tinut 2-3 zile in camara pana cand devine moale,de consistenta untului,la atingere.
Avocado se taie in jumatate,se scot samburii si cu o lingurita scoatem miezul.Pentru a nu se oxida,trebuie stropit imediat cu zeama de lamaie.Il punem in blender impreuna cu zeama de lamaie,un pic de usturoi,sare,piper si ulei de masline.Mixam bine apoi punem compozitia intr-un bol.Eu am umplut cojile de avocado.Am decorat cu triunghiuri de branza topita.Merge excelent pe paine prajita.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place .Trebuie sa probez,marturisesc ca nu am mancat niciodata avocado
RăspundețiȘtergereMarturisesc ca fructul in sine nu are un gust wow.Dar cu un pic de indemanre iese o pasta delicioasa,mai ales daca tii cont de proprietatile fructelor de avocado.
RăspundețiȘtergere