Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 29 ianuarie 2014

Tort din biscuiti si ciocolata
               Cred ca fiecaruia,dupa sarbatori,ii raman prin camara prajituri,fursecuri,cozonaci.La fel am patit si eu.Pe langa toate astea,au ramas o garamda de bomboane de pom.Le-am transformat pe toate intr-un tort.E acelasi lucru cu salamul de biscuiti,dar alta forma.

                Am maruntit resturile de prajituri,cam 1 kg.Se pot folosi si biscuiti,iar in locul bomboanelor de pom,ciocolata.Bomboanele de pom, aproximativ tot 1 kg,le-am pus pe foc la topit cu un pachet de margarina si un strop de lapte.Cand s-a topit totul,am turnat peste faramiturile de prajituri.Am amestecat bine si am aromat cu rom.Am tapetat un bol cu folie alimentara si am turnat totul acolo.Am acoperit cu folie si am dat la frigider pana a doua zi.Am rasturnat tortul pe un platou,am indepartat folia si am turnat o glazura facuta din 100 gr ciocolata alba si un pic de lapte.Am decorat cu bomboane de ciocolata.

                Am postat cam tarziu reteta asta,dar,cum se zice,mai bine mai tarziu decat deloc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!