duminică, 9 februarie 2014
Piept de pui cu cocos
O nebunie de arome care-ti invaluie simturile si careia nu-i rezisti.
Ingrediente:
500 gr piept de pui,4 ling.sos de soia,condimente garam masala,adica un amestec de: 1lingurita cuisoare,1 lingurita chimen,1lingurita coriandru,3-4 foi de dafin,1 lingurita piper,1lingurita nucsoara,1lingurita scortisoara,1 lingurita boabe de mustar pisate,chilli
Mod de lucru:
Se prepara amestecul de codimente,si se adauga sosul de soia.Pieptul de pui se taie felii si se tine o ora in sosul cu codimente.Se scot bucatile de piept,se tavalesc prin nuca de cocos si se pun intr-o tava.Se stropesc cu ulei,se toarna sosul desupra si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc cu cus cus.250gr cus cus se prajeste in ulei apoi se toarna aprox.800ml apa,se potriveste de sare si piper,se adauga un praf curry si se lasa sa fiarba 10 min.Se stinge focul si se lasa inca 10 min.acoperit cu un capac.Daca nu a scazut toata apa,aceasta va fi absorbita de paste.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!