luni, 24 martie 2014
Muschi umplut
Un delicios preparat care se pote servi atat ca fel doi cat si ca aperitiv.
Ingrediente:
500 gr muschi de porc (cotlet), 5-6 felii de paine,1 ceapa mica,10 ciuperci, 3 oua,sare,piper,marar,patrunjel verde.
Mod de lucru:
Carnea se curata de pielite si se fasoneaza.Se face o crestatura,ca un buzunar de-a lungul muschiului,astfel incat mijlocul sa fie gol.Painea se inmoaie in apa.Ceapa se taie marunt si se caleste cu ciupercile tocate.2 oua se fierb tari.Painea se scurge de apa,se stoarce bine si se pune intr-un castron.Se adauga ceapa calita cu ciupercile,ouale fierte taiate marunt,1 ou crud,verdeata,sare si piper.Se amesteca totul bine si se umple muschiul.Se pune intr-o tava cu putin ulei si un strop de apa,se codimenteaza si se da la cuptor.
Se serveste cu muraturi,cu garnitura de legume sau rece,ca aperitiv.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!