Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 24 mai 2014

Cotlet de porc cu cartofi noi





                                Abia am asteptat sa apara cartofii noi.Sunt un deliciu cu care ne rasfatam in fiecare primavara.Prajiti,copti la cuptor,cu smantana sau in oricare alta varianta,cartofii noi aduc un plus de savoare in meniuri.Am pregatit o friptura langa care am adaugat cartofi noi.Iata ce a iesit.


                               Ingrediente:
                             500 gr cotlet de porc,700gr cartofi noi,sare,piper,ulei,marar verde,rozmarin.


                              Mod de lucru:
                            Carnea se taie felii si se aranjeaza intr-o cratita.Cartofii se curata (daca e cazul) se spala si se taie in sferturi,jumatati sau,daca sunt mai mici,se lasa intregi.Se pun langa carne si se presara cu sare,piper , rozmarin si marar verde tocat marunt.Carnea se codimenteaza cu sare si piper.Cine doreste,poate sa adauge un pic de cimbru.Se stropeste totul cu ulei si o cesca de apa.Se da la cuptor pana carnea este frumos rumenita.Cartofii se vor inmuia si vor capata o crusta maronie.

                           Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!